Rezervare Online

Rezervarea va fi confirmata in scris sau telefonic de catre departamentul de rezervari. Fara aceasta confirmare, rezervarea nu este valida.

Hotel Felix - Prezentare

Eforie Nord este o pata de culoare in salba de statiuni a litoralului romanesc. Amplasata la 14 kilometri sud de Constanta, statiunea Eforie Nord este locul in care veti gasi reunite relaxarea si distractia.
Complexul hotelier Felix-Perla Marii se bucura de o pozitie privilegiata in cadrul statiunii Eforie Nord, fiind amplasat in zona de sud, la aproximativ 150 de metri de plaja Belona, cea mai populara plaja a statiunii. Foarte aproape de hotel se afla si lacul Techirghiol, renumit pentru efectele terapeutice ale apei sale sarate si ale namolului extras din adancurile sale. De asemenea, Complexul hotelier Felix-Perla Marii este pozitionat in imediata apropiere a centrului si a falezei, astfel veti fi mereu in apropierea celor mai bune terase, spatii de agrement si locuri de promenada din statiunea Eforie Nord.
Hotel Felix Eforie Nord este localizat intr-o zona linistita si bogata in vegetatie, ceea ce constituie un avantaj pentru cei aflati in cautarea momentelor de relaxare. Hotel Felix a fost renovat complet in 2008 si va ofera conditii de cazare foarte bune la cele mai avantajoase preturi. Camerele hotelului Felix Eforie Nord va gazduiesc intr-o atmosfera intima, confortabila si curata. Dotarile de baza ale spatiilor de cazare va asigura conditii optime pentru ca dumneavoastra si cei dragi sa va bucurati de o vacanta perfecta.
Restaurantul Perla Marii are o capacitate de 500 de locuri si dispune de o frumoasa gradina de vara unde va puteti delecta cu cele mai bune preparate culinare pe acordurile muzicii live cafe-concert. Linia de autoservire a restaurantului va ofera in orice moment al zilei mancaruri proaspete si bine pregatite la cele mai bune preturi. Pentru copii a fost amenajat un loc de joaca in cadrul gradinii de vara, unde cei mici se pot juca in siguranta sub atenta supraveghere a personalului restaurantului.
Complexul hotelier Felix-Perla Marii este ideal si pentru intalnirile de afaceri! Acesta dispune de o sala de conferinte proprie, cu o capacitate de 250 de locuri, dotata cu aparatura de ultima generatie. Vara aceasta alege Complexul Felix-Perla Marii Eforie Nord! Te intampinam cu un personal bine pregatit, conditii de cazare excelente, preturi prietenoase, mancaruri bune, atmosfera relaxanta. Toate avantajele pe care ti le oferim vor contribui la realizarea unei vacante de vis la malul marii.

Evenimente

Evenimente Hotel Felix

Hotel Felix Eforie Nord va ofera o noua dimensiune a serviciilor de calitate. Este un loc destinat evenimentelor deosebite...

citeste mai mult

Camere

Camere Hotel Felix

Hotel Felix Eforie Nord este destinatia perfecta pentru vacanta dumneavoastra de vara, deoarece va ofera conditii de cazare excelente la preturi avantajoase.

citeste mai mult

Tarife

Tarife Hotel Felix

CAMERE: renovate, AC, mocheta, geam termopan, frigider, TV si internet. Tot confortul de care aveti nevoie pe durata vacantei.

citeste mai mult

Cazare Eforie Nord

Copyright ©2014 Hotel Felix Toate dreputirle rezervate
Site realizat de Creative Eye - Web Design

Contact

Complex Felix - Perla Marii, Eforie Nord, Constanta
Telefon: 0241.741.475
Fax: 0241.741.470