Rezervare Online

Rezervarea va fi confirmata in scris sau telefonic de catre departamentul de rezervari. Fara aceasta confirmare, rezervarea nu este valida.

Camere Hotel Felix

Hotel Felix Eforie Nord este destinatia perfecta pentru vacanta dumneavoastra de vara, deoarece va ofera conditii de cazare excelente la preturi avantajoase. Hotelul dispune de un numar total de 280 de camere, impartite dupa cum urmeaza:
260 de camere duble;
20 de apartamente;

Camerele hotelului Felix Eforie Nord au fost renovate complet in 2008, atunci cand au fost dotate cu:
Aer conditionat;
TV;
Frigider;
Mobilier nou;
Pardoseala acoperit cu mocheta;

Camerele va ofera tot confortul de care aveti nevoie pe durata vacantei. Culorile calde cu care au fost decorate va ofera o stare de liniste si relaxare. Baile camerelor sunt complet renovate si sunt prevazute cu cada si uscator de par.
Apartamentele din cadrul hotelului Felix Eforie Nord sunt formate din livig cu canapea si fotolii, dormitor cu pat matrimonial si baie proprie cu cada. Zona de dormit si cea de zi sunt conectate printr-o zona deschisa. Dotarile apartamentelor sunt similare celor din camerele duble.

Va asteptam la Hotel Felix Eforie Nord sa va bucurati de o experienta placuta la malul marii!

Evenimente

Evenimente Hotel Felix

Hotel Felix Eforie Nord va ofera o noua dimensiune a serviciilor de calitate. Este un loc destinat evenimentelor deosebite...

citeste mai mult

Camere

Camere Hotel Felix

Hotel Felix Eforie Nord este destinatia perfecta pentru vacanta dumneavoastra de vara, deoarece va ofera conditii de cazare excelente la preturi avantajoase.

citeste mai mult

Tarife

Tarife Hotel Felix

CAMERE: renovate, AC, mocheta, geam termopan, frigider, TV si internet. Tot confortul de care aveti nevoie pe durata vacantei.

citeste mai mult

Cazare Eforie Nord

Copyright ©2014 Hotel Felix Toate dreputirle rezervate
Site realizat de Creative Eye - Web Design

Contact

Complex Felix - Perla Marii, Eforie Nord, Constanta
Telefon: 0241.741.475
Fax: 0241.741.470